Fruit cake recipe

Pentru a preparea prajitura cu fructe vei avea nevoie de

  • 3 oua
  • 30ml apa calda
  • 200g zahar pudra
  • 60g Rama Maestro
  • 100ml lapte
  • 5g zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 800g fructe proaspete (cirese, visine, zmeura sau afine)

Mod de preparare

  1. Ouale se bat cu un praf de sare,  apa calda si zaharul.
  2. Se adauga laptele, Rama Maestro topita, praful de copt dizolvat in suc de lamaie.
  3. La final se incorporeaza coaja de lamaie rasa, vanilia si faina.
  4. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. ( va recomandam hartia de copt Zorex )
  5. Deasupra se dispun fructele proaspete.
  6. Se da la cuptor la temperatura potrivita, pentru aproximativ 50 minute.
  7. Se poate servi cu frisca.