[:ro]Papelino iti ofera 5 utilizari surprinzatoare pentru servetelele de bucatarie :)[:en] Papelino recommends 5 surprising uses for kitchen wipes :)[:]

Toata lumea le cumpara si crede ca sunt bune numai sa iti degreseze mainile, blaturile, sa stranga murdaria si sa absoarba cat ai clipi lichidele varsate. Servetele de bucatarie Papelino sunt mai mult de atat. Pot avea utilizari surprinzatoare atunci cand ai nevoie de ele.

Inmoaie zaharul brun intarit

Daca nu ai pastrat zaharul brun intr-un recipient inchis etans, atunci stii ca s-ar putea sa te trezesti cu o masa compacta si tare cand ai nevoie de el. Nu trebuie sa il arunci. Pune-l intr-un bol acoperit cu 1-2 servetele de hartie umezite si lasa-l la temperatura camerei peste noapte. Umiditatea din servetel se va transfera catre zaharul brun si il va face din nou utilizabil.

Pastreaza proaspete ierburile aromatice

Filtru de cafea (la nevoie)

Daca dimineata te trezesti ca ai uitat sa cumperi filtre de cafea, foloseste cu incredere 1-2 servetele de bucatarie. Fac treaba la fel de buna.

Ambalaj pentru paine congelata

Daca vrei sa congelezi felii de paine sau o paine intreaga si nu vrei sa devina inutilizabile dupa decongelare, inveleste-le inainte in servetele de hartie si apoi pune-le intr-o punga de plastic. La decongelare, servetelele vor absorbi umezeala.

Cel mai bun instrument de curatat porumb

Stii cat de greu scapi de matasea de pe stiuletii de porumb pe care vrei sa ii pui la fiert. Un servetel de bucatarie umezit e tot ce iti trebuie. Foloseste-l ca sa freci cu el de-a lungul stiuletelui (in sensul invers al cresterii firelor matasoase) si vei scapa de ele foarte usor.